Vi utvider teamet: Møt det nyeste tilskuddet til Visivo-familien!

Sigurd Ø. Søbye
Vi utvider teamet: Møt det nyeste tilskuddet til Visivo-familien!

Sigurd Ø. Søbye

Forfatter

Daglig leder

Rolle

11.4.2024

Publisert

Vi har gleden av å annonsere den nyeste tilføyelsen til vårt mangfoldige team: Lotte har nå blitt en del av Visivo-familien!

Vi utvider teamet: Møt det nyeste tilskuddet til Visivo-familien!

Med ti år med solid erfaring fra detaljhandelen, hvorav de seneste årene som butikksjef, bringer Lotte med seg en skattekiste av kunnskap og en dyp forståelse for kundebehandling og service som er gull verdt i vår bransje.

Gjennom årene har Lotte perfeksjonert kunsten å kommunisere effektivt med kunder og håndtere de mange utfordringene som kan oppstå i detaljhandelen med utholdenhet og et positivt syn. Dette er ferdigheter vi verdsetter høyt, og som vil være avgjørende i hennes rolle som vår nye kundebehandler. Lotte kommer ikke kun til å fokusere på direkte kundekontakt; med hennes allsidige bakgrunn vil hun også bidra på flere områder innenfor vår virksomhet.

Denne erfaringen vil utvilsomt berike våre interne prosesser og den måten vi leverer våre tjenester på. Ved å integrere hennes praktiske erfaring og løsningsorienterte tilnærming i våre prosjekter, ser vi fram til den positive innvirkningen dette vil ha på både kvaliteten på vårt arbeid og kundetilfredsheten.

Vi er ivrige etter å se hvordan Lottes innsikt og ferdigheter vil bidra til å forme fremtiden for Visivo. Hennes erfaring innen kundeservice, kombinert med lederferdighetene hun har utviklet gjennom årene, gjør henne til et verdifullt tilskudd til teamet vårt.

Velkommen til Visivo, Lotte!

Sigurd Ø. Søbye

+

Kaptein Sigurd, Baron Sobye, Sigurd Søbye. ADHD frykter hans nærvær. Angst oppstår i hans fiender. Kjærlighet fyller hans fans. Ta en telefon, så forstår du hva vi mener.

Sigurd Ø. Søbye