Webdesign

Romerike Golfklubb er en raskt voksende golfklubb. Dette medfører økt behov for brukervennlighet, klarhet og informasjon på nettsiden. Der kommer vi inn

Scroll down

Romerike Golfklubb - Webdesign

Oversikt over banen fra nettsiden

No items found.

Beskrivelse

Kunden kom til oss med et ønske om en ny side som hadde mulighet for enkel oppdatering av daglig banestatus og annen viktig informasjon. I tillegg var et solid bloggsystem med enkel redigering viktig, samt GolfBox-integrasjon. Kundens eksisterende nettside hadde mange faner i menyen, og kunne for noen oppleves som vanskelig å orientere seg på.

Vi utviklet et system som gjorde at kunde enkelt kunne legge inn daglige oppdateringer selv, uten ekstra publiseringskostnader. En side som ikke kan oppdateres uten eksperthjelp blir mindre relevant for brukeren, og det er lett at besøkstallene synker. Derfor var det viktig for oss å gi kunde et system som gjorde at de ved hjelp av få klikk kunne holde gjestene oppdatert på de viktigste nyhetene. Dette gjenspeiles både i infoblokk, og brukervennlig bloggintegrasjon. I tillegg til vesentlig designoppgradering restrukturerte vi hele nettsiden, slik at den viktigste informasjonen kom tydelig frem. Vil du ta nybegynnerkurs eller slå noen baller på driving rangen? Da vet du hvor du skal!

Daglige oppdateringer Ingen ekstra kostnader

Romerike Golfklubb - Webdesign

Hvem er kunden?

En total golfopplevelse i et unikt landlig og historisk miljø. Romerike Golfklubb tilbyr en lettgått 18 hulls bane med korte avstander fra hull til hull. Banen er en rimelig flat, naturskjønn, landlig og flott bane med gode greener i god harmoni med natur, fauna og miljø. En bane i stadig utvikling. Banen ligger ikke mer enn 45 minutter fra «down town» Oslo, 25 minutter nord/øst for Lillestrøm.

Romerike Golfklubb - Webdesign
Romerike Golfklubb - Webdesign
Romerike Golfklubb - Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.