Din visjon – vår oppgave

Abstrakt geometrisk bakgrunn med overlappende vinklede former i nyanser av grått og blått med myke skygger, som skaper en tredimensjonal effekt.
En person som går opp en moderne trapp i en sterkt opplyst, arkitektonisk unik bygning med buede hvite vegger og et sirkulært takvindu.
Abstrakt bilde med hvite, glatte former som ligner flytende former eller klatter, med noen små sfæriske dråper suspendert i luften, alt mot en vanlig, dempet bakgrunn.

Realiser dine idéer

Visivo har kreativ og teknisk kompetanse til å hjelpe deg hele veien.

En enkelt hånd hevet mot en gradientbakgrunn av lilla og blå, med refleksjoner av oransje lys som fremhever konturene av fingrene og håndflaten.
Et abstrakt bilde satt sammen av virvlende lag i varierende nyanser av oransje og rødt, som ligner et tredimensjonalt topografisk kart med et sentralt spiralmønster.
Abstrakt 3d-skulptur av lagdelte, flytende bånd som skaper et virvelmønster i en varm beige tone mot en myk bakgrunn.
Abstrakt, lilla og blå digitalt kunstverk med en spiralformet, ribbet struktur med et glatt, blankt fragment på toppen, satt mot en gradientbakgrunn.
En digital 3d-illustrasjon av en kompleks struktur som består av gjennomskinnelige kuber og kuler i nyanser av rosa og lilla, og skaper et reflekterende, futuristisk utseende på en myk rosa bakgrunn.

Våre ansatte

Navn

Sigurd Ø. Søbye

Rolle

Daglig leder

Avdeling

Lillestrøm

Fokusområder

Webdesign

Markedsføring

System

Informasjon

Sigurd tar uttrykket «å ha mange baller i lufta» til et nytt nivå, og han er en stadig påminnelse på at man ikke er nødt til å ta et valg mellom dress og skinntights. Vi må muligens gjennomleve hans «rockestjerne i lunsjpausen»-episoder, men la oss være rettferdige: Når Sigurd slår sammen design med sitt høye energinivå, skaper han resultater som er like fengende som refrenget i din favorittlåt. Vi prøver bare å huske på det neste gang han foreslår pyroteknikk på neste teammøte.

Navn

Lotte C. Melby

Rolle

Kundeansvarlig

Avdeling

Lillestrøm

Fokusområder

Støttetjenester

Markedsføring

Grafisk

Informasjon

Heller en håndball i hånden, enn ti på taket. Dette er det Lotte sier til seg selv hver morgen før hun sleper føttene langs de grusbelagte fortauene.

Å se der, en kjøttmeis! Lotte blir ofte distrahert og heldigvis har hun fleksi-tid på oppmøte på kontoret.

I blant faller hun i Nitelva, i blant har hun vært innom Mekonomen og i blant er hun bare seg selv. Møysommelig og hardtarbeidende, der har du Lotte.

Navn

Beate Hansson

Rolle

Grafisk designer

Avdeling

Aurskog

Fokusområder

Grafisk

Innhold

Webdesign

Informasjon

Hei, jeg er Beate, og ingen tør å tulle med min biografi.

Med et svennebrev som typograf og grafisk designer, har jeg fra 2008 ledet mitt eget firma innen grafisk design, webutvikling og systemer.

Som medeier i Visivo-gruppen, har jeg utvidet mitt repertoar til å inkludere alt innen nettsider, digital markedsføring og systemløsninger.

Navn

Jan Terje Krognes

Rolle

Webutvikler

Avdeling

Lillestrøm

Fokusområder

Markedsføring

System

Støttetjenester

Informasjon

Møt Jan Terje – Visivos egen markedsføringsninja. Mens han offisielt kan skryte av en bachelor i markedsføring, er det hans selvlærte superkrefter og portefølje av variert erfaring som virkelig imponerer.

For Jan Terje er en standard arbeidsuke så fullpakket at kalenderen hans trenger egen kalender. Likevel finner han roen ved å hoppe inn i Teslaen og suse av gårde til hytta på Rømskauen for en velfortjent helg - med beina på bordet såklart.

Navn

Jon O. Gulbrandsen

Rolle

Innholdsprodusent

Avdeling

Lillestrøm

Fokusområder

Innhold

Markedsføring

Informasjon

Visivos kulturelle samvittighet, kreasjonskatalysator, og den eneste personen som kan få "deadline" til å høres ut som et Shakespeare-sitat.  Han er vår go-to fyr for alt som krever en kreativ gnist, men husk: Når han sier han trenger et "øyeblikk" for å tenke, skriver han sannsynligvis om hele prosjektet til en kortfilm.

Navn

Tove Aarstad

Rolle

Regnskapsfører

Avdeling

Rømskauen

Fokusområder

Økonomi

Informasjon

Ser du en mørk skygge fly over gatene på natten, ikke frykt. Det er bare Tove som er ute og redder liv. En superhelt, Visivo sin Batwoman. Hun er også grunnen til at firmaet går sømløst rundt, men hun er først og fremst en superhelt.

Book prat

Vi elsker å løse dine problemer! Book en uforpliktende prat i dag.

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.