Ikke bruk masse tid på å rote med noe du ikke skjønner, ring oss istedet!

Det er ikke lett å orientere seg i jungelen av digitale løsninger! De fleste av oss synes det er vanskelig nok å sette opp ruteren hjemme eller å få TV-en til å spille lyd. Vi har innsett at flere av våre kunder ønsker hjelp innen IT. Vi har derfor lansert support som en egen tjeneste. Ikke bruk masse tid på ting du ikke forstår, ring oss istedet!

Timebank

Her betaler du for en timebank på forskudd. Dette gir deg muligheten til å kontakte oss fortløpende med raske endringer eller andre ting du trenger hjelp med. På denne måten sparer du deg for papirarbeid og småfakturaer hver gang du trenger enkle ting fikset. Når det inkluderte timeantallet er brukt opp tar vi kontakt for å avtale en eventuell oppgradering.

Supportavtale

Betal en fast sum hver måned og få hjelp deretter. Du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned, og ønsker du å endre beløp er det opp til deg. Budsjettet du legger i forvaltningsavtalen vil alltid investeres der skoen trykker mest. Vi har også time-rollover, så dersom du ikke har brukt opp timene dine en måned vil disse flyttes over til neste.

Avtalerådgivning

Å rote med flere ulike avtaler for én og samme ting er ganske unødvendig, og noe som ofte kan gå deg hus forbi. Vi hjelper deg med å plukke opp alle de løse trådene, og sørger for at du får god oversikt over hvilke avtaler du trenger å ha, og hvilke du kan kvitte deg med.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer faktureringen for en supportavtale?

Kan jeg endre eller oppgradere min eksisterende supportavtale?

Hvilke fordeler gir meg muligheten til å inngå et langsiktig samarbeid gjennom en kontinuerlig støttekontrakt?

Referanser

No items found.

Book prat

Vi tar gjerne en kaffekopp med deg hvor vi kan diskutere hvordan dine problemer kan løses!

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.