Karin Kosmetiske - Webdesign

Karin Kosmetiske tilbyr et stor omfang kosmetiske behandlinger til sine kunder. Med sertifiserte, erfarne behandlere får de stadig gode tilbakemeldinger og firmaet vokser for hver dag som går. Gjennom samtaler og god informasjon blir du som kunde tatt vare på gjennom hele behandlingen din.

Scroll down

Karin Kosmetiske - Webdesign

Profesjonalitet i hele profilen

No items found.

Beskrivelse

Karin Kosmetiske tok kontakt med Visivo like etter sin oppstart for å utvikle en nettside, nettbutikk og markedsføring. Med fokus på vekst og tilstedeværelse i markedet satte vi i gang å utvikle en nettside som viser firmaet sin profesjonalitet, enklethet og gode kunderelasjoner. I kosmetikkbransjen er det også strengere retningslinjer å følge med tanke på markedsføring, noe vi tar på alvor for å sikre profilen til Karin Kosmetiske.

Nettsiden inneholder mye data. Optimaliseringen av designet er essensielt for å kunne gi publikum en rask og enkel opplevelse. For å forenkle opplevelsen har vi gjort navigasjonen av nettsiden enkel og tranparang. Menyen kan bli benyttet gjennomgående for hvor du er på nettsiden og bildene som er tatt i bruk både oppfyller retningslinjene for segmentet samtidig som de er forklarende for det du leser.

En ansatt som alltid jobber

Karin Kosmetiske - Webdesign

Hvem er kunden?

Karin Kosmetiske skal gi kunden trygge, eksepsjonelle behandlinger fylt med god kundeservice, perfeksjon, og profesjonalitet. Og med en nettside fra Visivo gir vi nettopp det inntrykket ovenfor de mange kunder som finner Karin Kosmetiske på nettet.

Karin Kosmetiske - Webdesign
Karin Kosmetiske - Webdesign
Karin Kosmetiske - Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.