Webdesign

Aurskog-Høland Utbyggingsselskap er 100% eid av Aurskog-Høland kommune og har som målsetning å bidra til etablering av næringsvirksomhet i kommunen

Scroll down

Aurskog-Høland Utbyggingsselskap – Webdesign

Folkelig uttrykk

No items found.

Beskrivelse

Utbyggingsselskapets hovedformål er å bidra til å sikre eksisterende arbeidsplasser og utvikle nye arbeidsplasser i Aurskog-Høland kommune. De ønsket seg derfor en nettside som kunne samle informasjon om hvordan de kan assistere næringsdrivende i kommunen. Utseendemessig ville de ha et ryddig, men folkelig uttrykk som passet til bygda, noe vi har gjenskapt ved bruk av duse gul- og grønntoner, samt lokale bilder.

Nettsiden er også designet med en brukervennlig tilnærming. Et oversiktlig og luftig design gir publikum full tilgang til informasjon og kontaktinformasjon. Systemet vi har satt opp for bedriften gir de full tilgang til å selv legge ut blogginnlegg. Dette øker deres engasjement for nettsiden, og kutter kostnader rundt nettsiden.

Ryddig og folkelig

Aurskog-Høland Utbyggingsselskap – Webdesign

Hvem er kunden?

Aurskog-Høland Utbyggingsselskap er 100% eid av Aurskog-Høland kommune og har som målsetning å bidra til etablering av næringsvirksomhet i kommunen. Dette gjøres gjennom å erverve tomteområder, gjøre disse byggeklare og eventuelt oppføre næringsbygg for salg eller utleie.

Aurskog-Høland Utbyggingsselskap – Webdesign
Aurskog-Høland Utbyggingsselskap – Webdesign
Aurskog-Høland Utbyggingsselskap – Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.