La oss sammen skape din merkevare!

Gjennom mange år med varierte oppgaver innen grafisk utvikling og produksjon, har vi utviklet en portefølje av kostnads- og produksjonseffektive løsninger av høy kvalitet innen trykte og digitale medier. Vi hjelper deg med å skape gode løsninger innen områder som logoutvikling og grafisk profil, bøker, magasiner og tidsskrifter, årsrapporter, praktbøker, håndbøker, brosjyrer, annonser, messemateriell, m.m.

Grafisk profil

En grafisk profil handler om helhetstenkning. Vi hjelper deg med å få en rød tråd igjennom alt fra logo til hjemmesider. Verdier og visjon skal komme til syne gjennom din visuelle identitet. Noe så enkelt som en font kan gjøre en verden av forskjell, bare det å se fonten til Coca Cola er nok til at man blir tørst!

Bok/Magasin

Bokdesign skal bidra til å understreke bokens innhold, både inni og utenpå. God typografi og et innbydende design gjør akkurat din bok spesiell. Med utgangspunkt i målgruppen og innholdet utarbeider vi et tiltalende design som er lett å navigere i, fristende å lese – og som understreker teksten.

Promomateriell

Vårt leveranse-team har lang erfaring med produksjon av de fleste typer annonser. Vi kan hjelpe deg med alt fra informasjonsvideoer og reklamefilmer til brosjyrer og bannere. Alle annonser skreddersys etter din planlagte markedsføringsstrategi og visuelle profil.

Logo

Din logo er det viktigste kjennetegnet du har! Vi hjelper deg med å skape en gjenkjennelig og samtidig beskrivende logo!

Ofte stilte spørsmål

Hva er viktigheten av god grafisk design for en bedrift?

Hvorfor bør jeg investere i profesjonell hjelp med grafiske design?

Er det viktig å ha en enhetlig visuell identitet på tvers av alle plattformer?

Referanser

No items found.

Book prat

Vi tar gjerne en kaffekopp med deg hvor vi kan diskutere hvordan dine problemer kan løses!

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.