Nettside, design og funksjonalitet må gå hånd i hånd, og potensielle kunder må finne nettsiden og se verdien i å benytte deg.

Vi mener at en nettside eller nettbutikk er den beste ansatte man kan ha. Din nettside jobber 24 timer i døgnet - 365 dager i året med å fremme ditt budskap og dine produkter til hele verden. Uansett om nettsidens jobb er å gi god informasjon, skape engasjement eller selge et produkt - kan en godt designet side fort bli din fremste selger og nettopp din beste ansatt!

Nettside

Nettside, design og funksjonalitet må gå hånd i hånd. Potensielle kunder må finne nettsiden din og se verdien i å benytte deg.

Nettbutikk

Det finnes få ansatte som kan jobbe 24 timer i døgnet – 365 dager i året. Dette kan nettbutikken din, og den skal alltid være din bedrifts ypperste selger!

Mobil

Lokasjon er et av de viktigste konkurransefortrinnene din bedrift kan ha, men lokasjon er i dag så mye mer enn en god plassering i "gågata". Med dagens teknologi kan du være tilgjengelig for kundene hvor som helst - på kafé, på vei til jobben, eller på hytta. Kunden vil alltid ha deg med seg i lommen.

App

Forenkle både egen og kundens hverdag med en velutviklet app. Appen kan være alt fra en fantastisk måte å kommunisere med dine kunder på, til en smart måte å effektivisere din egen drift. Husk at nesten alle har en smarttelefon i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva er webdesign?

Er SEO viktig for nettsidedesign?

Hvordan vet jeg om mitt websideoppsett fungerer effektivt?

Referanser

NHM Utstyr

MediNordic Aesthetics ApS

Sandnes Hudklinikk

Book prat

Vi tar gjerne en kaffekopp med deg hvor vi kan diskutere hvordan dine problemer kan løses!

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.