Helhetlig nettbutikkløsning skreddersydd for nettopp din bedrift.

I en verden hvor det å scrolle er den nye måten å spasere på, og din digitale handlekurv er like viktig som din faktiske lommebok, er det ingen overraskelse at det blir stadig viktigere å være like tilgjengelig på nett som i fysisk butikk.

Virksomheter av alle størrelser må tilpasse seg den stadig voksende digitale markedsføringen for å overleve og trives. Hos Visivo skjønner vi dette bedre enn de fleste, og det er derfor vi tilbyr en helhetlig nettbutikkløsning skreddersydd for nettopp din bedrift.

Vår fullstendige nettbutikkløsning omfatter alt du trenger for å komme i gang og vokse på nett:

  • Responsivt webdesign: Vi sørger for at nettbutikken din ser flott ut og fungerer sømløst på alle enheter - fra datamaskiner til mobiltelefoner og nettbrett. Det handler om å gi dine kunder en uovertruffen shoppingopplevelse uavhengig av hvor de velger å besøke deg fra.
  • E-handelsplattform: Med bruk av toppmoderne e-handelsplattformer tilbyr vi en stabil og sikker grunnmur for din nettbutikk. Plattformen vil bli tilpasset for å reflektere din merkevare og støtte veksten av din virksomhet over tid.
  • Digital markedsføring og SEO: Å bygge en nettbutikk er én ting, men å tiltrekke seg kunder er noe helt annet. Vårt team hjelper deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og SEO-praksiser for å øke nettbutikkens synlighet og tiltrekke seg mer trafikk.
  • Betalingssystemer og sikkerhet: Når det kommer til transaksjoner, er sikkerhet av ytterste viktighet. Vi integrerer de mest pålitelige og sikre betalingssystemene for å sørge for at både du og dine kunder kan handle trygt. Dessuten tilbyr vi kassesystem-løsninger som kan tas ibruk også i den fysiske butikken!
  • Støtte og opplæring: Vi etterlater deg ikke i det nettbutikken din går live. Vårt engasjerte team vil være der for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller utfordringer du måtte ha. Dessuten tilbyr vi opplæring for deg og ditt team for å sikre at du kan håndtere din egen nettbutikk med selvtillit.

Fra det øyeblikket du samarbeider med oss, jobber vårt team av dyktige designere, utviklere og markedsføringsstrateger hånd i hånd med deg for å bygge en nettbutikk som ikke bare ser fantastisk ut, men også konverterer besøkende til lojale kunder. Enhver virksomhet har unike behov og mål, og vår tilnærming er alltid tilpasset for å møte disse spesifikke kravene.

Hos Visivo handler det ikke bare om å levere en tjeneste; det er å bygge en partner for suksess i den digitale verden. La oss hjelpe deg med å gjøre visjonen din til virkelighet med en nettbutikkløsning som reflekterer ditt merkes unikhet og imøtekommer dine kunders behov.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan markedsfører jeg min nettbutikk?

Hvordan håndterer jeg frakt i min nettbutikk?

Hva er konverteringsrate i en nettbutikk?

Referanser

No items found.

Book prat

Vi tar gjerne en kaffekopp med deg hvor vi kan diskutere hvordan dine problemer kan løses!

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.