Webdesign

Medinordic hadde problemer med sin gamle nettside, og ønsket veiledning rundt hvilke løsninger som var best for dem. Vi gikk for å lage en ny nettside med integrerte løsninger, i tillegg til at vi har støttet og veiledet til å ta gode valg rundt markedsføringen deres.

Scroll down

Medinordic - Webdesign

Profesjonelt uttrykk

No items found.

Beskrivelse

Medinordic brukte tidligere Wordpress, som i mange tilfeller kan være en ustabil plattform dersom den ikke holdes vedlike. Vi gikk derfor for et fullt redesign på en ny plattform fremfor å feilsøke og rette opp den gamle. Vi bidro med støttetjenester og veiledning rundt markedsføringen, hvor vi fikk løst en stor del av SEO-problemene den gamle siden hadde.

Den nye nettsiden er enklere å bruke både for kundene og dem selv, og vi har blant annet integrert det gamle lager- og regnskapssystemet deres slik at vi ikke trengte å føre inn alt innholdet på nytt. Utseendemessig har vi gått for et eksklusivt, rent uttrykk som skal gjenspeile Medinordics profesjonalitet.

Medinordic - Webdesign

Hvem er kunden?

MediNordic er et dansk firma som spesialiserer seg på estetisk medisin. De tilbyr et bredt spekter av minimalt invasive produkter og kvalitetskosmetikk, og opererer i hele Norden.

Medinordic - Webdesign
Medinordic - Webdesign
Medinordic - Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.