Øk produktiviteten med automatiske prosesser

Jan Terje Krognes
Øk produktiviteten med automatiske prosesser

Jan Terje Krognes

Forfatter

Webutvikler

Rolle

27.5.2024

Publisert

La Visivo utstyre bedriften din med de verktøyene som ikke bare sparer tid, men også bygger broer - for i dagens digitale verden, er det tingene som jobber sammen som virkelig gjelder.‍

Øk produktiviteten med automatiske prosesser

Hva tror du at du kunne oppnådd hvis hverdagens trivielle oppgaver tok hånd om seg selv? Det trenger faktisk ikke lenger å være en drøm, men en oppnåelig realitet. Vi har god erfaring innen automatiserings- og integreringsløsninger som frigjør din tid til å fokusere på det som virkelig betyr noe - videre vekst for bedriften.

Gjør det mindre komplisert

I en verden hvor 'systemintegrasjon' høres mer ut som et komplisert triks enn noe som gjør livet enklere, tar vi det kompliserte og gjør det.. Vel, mindre komplisert. Hos Visivo kan du få hjelp til å implementere smarte løsninger til din daglige drift.

Trenger virksomheten din en CRM som faktisk hjelper deg med å huske de viktigste tingene? Eller hva med et ERP-system som føles som å ha en administrativ superhelt på laget?

CRM - Customer Relationship Management

Med et CRM-system blir kunderelasjonene dine ikke bare vedlikeholdt; de blomstrer. Tenk deg et verktøy så intuitivt at det føles som en naturlig forlengelse av din egen hukommelse, hvor kundehistorikk, preferanser og fremtidige muligheter samles på ett sted. CRM er din digitale beste venn som aldri glemmer en bursdag, alltid husker siste samtalepunkt, og hjelper deg med å skreddersy kommunikasjonen slik at hver kunde føler seg unik og verdsatt. Med CRM-løsninger kan du forvandle enkel kundedata til dype, meningsfulle relasjoner som driver virksomheten fremover.

ERP - Enterprise Resource Planning

Forestill deg et system som pulserer i takt med virksomheten din. Et ERP-system kan håndtere alt fra forsyningskjede og produksjon, til HR og økonomi med en uanstrengt finesse. En ERP-løsning er det administrative geniet som knytter alle prosesser sømløst sammen, slik at du kan ta strategiske beslutninger basert på en helhetlig innsikt.

PMS - Project Management System

I en verden der tid = penger, sørger et PMS-system for at ingen sekunder går til spille. Det effektiviserer prosjektplanleggingen, ressursfordelingen, og fremdriftsoppfølgingen på en måte som minimerer hodebry og maksimerer resultatene. Det er et verktøy som gir deg full oversikt over hver oppgave, hvert prosjekt, og hver ressurs, slik at du kan anta fremtidens utfordringer med en større tillit.

Arbeid smartere, ikke hardere

I en tid hvor "arbeid smartere, ikke hardere" har blitt et mantra, er automatisering og integrering en god løsning. Vi vet hvor dyrebar din tid er, så hvorfor ikke la systemene jobbe for deg mens du fokuserer på strategi og vekst? Vi hjelper deg med løsninger som gir deg frihet fra de monotone, tidskrevende oppgavene. Fra salg til kundeservice, alt kobles sømløst sammen, slik at data flyter like fritt som samtaler rundt kaffemaskinen.

Vår jobb er å bygge broen mellom mennesket og maskinen, og vi har både brukervennlige, forståelige og, ja, faktisk morsomme løsninger din bedrift trenger.

La oss håndtere de digitale greiene, så du kan håndtere resten.

Jan Terje Krognes

+

Møt Jan Terje – Visivos egen markedsføringsninja. Mens han offisielt kan skryte av en bachelor i markedsføring, er det hans selvlærte superkrefter og portefølje av variert erfaring som virkelig imponerer. For Jan Terje er en standard arbeidsuke så fullpakket at kalenderen hans trenger egen kalender. Likevel finner han roen ved å hoppe inn i Teslaen og suse av gårde til hytta på Rømskauen for en velfortjent helg - med beina på bordet såklart.

Jan Terje Krognes