Nettbutikk

En selger som aldri sover, og fyller dine behov når du har glemt utstyret hjemme

Scroll down

Romerike Golfklubb - Nettbutikk

Enkelt for alle parter

No items found.

Beskrivelse

Romerike Golfklubb sin nettbutikk handler om enkelthet. Det er en oversiktelig katalog av prdukter de har inne til realistiske priser. Fra start til slutt er det enkelt å navigere seg gjennom produktlisten og for bedriften medfører ikke nettbutikken mer arbeid.

Golfklubben har selv tilgang til å legge inn produkter, oppdatere priser og fylle på varelagret digitalt. Vår nettbutikk holder også oversikt over salg, lagerbeholdning og regnskap slik at det skal være enkelt for våre kunder å se nytteverdien av nettbutikken.

Romerike Golfklubb - Nettbutikk

Hvem er kunden?

En total golfopplevelse i et unikt landlig og historisk miljø. Romerike Golfklubb tilbyr en lettgått 18 hulls bane med korte avstander fra hull til hull. Banen er en rimelig flat, naturskjønn, landlig og flott bane med gode greener i god harmoni med natur, fauna og miljø. En bane i stadig utvikling. Banen ligger ikke mer enn 45 minutter fra «down town» Oslo, 25 minutter nord/øst for Lillestrøm.

Romerike Golfklubb - Nettbutikk
Romerike Golfklubb - Nettbutikk
Romerike Golfklubb - Nettbutikk

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.