Grafisk

En raskt voksende bedrift trenger en grafisk profil som kan holde tritt

Scroll down

Romerike Golfklubb - Grafisk

Grafisk som bærebjelke

No items found.

Beskrivelse

Romerike Golfklubbs grafiske profil vektlegger eleganse og stilrent design. Med en tydelig logo i flere fargevalg får vi vist klubben sin profesjonalitet. Ved bruk av kontrasterende bakgrunner gjør det slik at logoen alltid er synlig, men ikke overbærende for besøkende til nettsiden. Deres nettsted er preget av videoer, bilder og enkel navigasjon. Videoene og bildene gjenspeiler banestatusen og klubbens sunne miljøverdier. De interaktive lementene på nettsiden navigerer besøkende gjennom nettsiden og elementene er designet med runde kanter for en vennlig fremtoning.

Fonten er gjenommgående for hele deres grafiske profil. Det er samme font for både overskrifter og brødtekst som skaper en helhetlig opplevelse. Designet på nettsiden følger font og logo som hånd i hanske.

Romerike Golfklubb - Grafisk

Hvem er kunden?

En total golfopplevelse i et unikt landlig og historisk miljø. Romerike Golfklubb tilbyr en lettgått 18 hulls bane med korte avstander fra hull til hull. Banen er en rimelig flat, naturskjønn, landlig og flott bane med gode greener i god harmoni med natur, fauna og miljø. En bane i stadig utvikling. Banen ligger ikke mer enn 45 minutter fra «down town» Oslo, 25 minutter nord/øst for Lillestrøm.

Romerike Golfklubb - Grafisk
Romerike Golfklubb - Grafisk
Romerike Golfklubb - Grafisk

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.