Nettbutikk

Nettbutikk er det naturlige området for ekspansjon av din bedrift. Løft din bedrift fra kun den fysiske verden og øk din påvirkning på markedet du er

Scroll down

Karin Kosmetiske - Nettbutikk

Enkelt, oversiktlig og en ekstra inntektskilde

No items found.

Beskrivelse

Karin Kosmetiske sin nettbutikk en ekspansjon av nettsiden sine allerede imponerende rekke av tilbud. Med en enkel struktur som gir hvert produkt nok vekt, i tillegg til hoover-funksjoner, gjør brukeropplevelsen til en drøm. De omlag 60 produktene er lett navigerbare og med et sorteringssytem finner publikum enkelt frem til produktet de ønsker.

I tillegg gjør vår løsning det oversiktlig med både regnskap og informasjonsflyt. Informasjonen er beskyttet og er kun tilgjengelig for bedriften. Sikkerhet er alfa og omega for oss.

Karin Kosmetiske - Nettbutikk

Hvem er kunden?

Karin Kosmetiske skal gi kunden trygge, eksepsjonelle behandlinger fylt med god kundeservice, perfeksjon, og profesjonalitet. Og med en nettside fra Visivo gir vi nettopp det inntrykket ovenfor de mange kunder som finner Karin Kosmetiske på nettet.

Karin Kosmetiske - Nettbutikk
Karin Kosmetiske - Nettbutikk
Karin Kosmetiske - Nettbutikk

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.