Cirkus Merano – Webdesign

Med sin lange fartstid og så mange gode minner skapt fikk vi æren av å skape en morsom nettside for en bauta i norsk underholdning

Scroll down

Cirkus Merano – Webdesign

Lystig arbeid som underholder

No items found.

Nettside

Beskrivelse

Vi fikk æren av å skape en underholdende side for å feire deres innsats til sirkuskunsten. Profilen vektlegger interaksjon, lekenhet og den rike historien til sirkuset. Med farger som komplementerer deres eksisterende profil, og en lekenhet i elementene som er på høyde med Gin & Tonic, fikk vi frem essensen i sirkusets sjel. Deres historie, programmer og TV-øyeblikk var en stor del av jobben. Med et program- og bildearkiv som strekker seg tilbake til 1975 var det en god porsjon kontorarbeid som stod foran oss.

I tillegg har vi fått designet en oversikt over år for år med Cirkus Merano. Opplevelsen av den mengden informasjon oppleves sømløst og effektivt ut ved hjelp av enkle knapper for å komme deg direkte til året du ønsker å lese mer om.

40 år med historier

Cirkus Merano – Webdesign

Hvem er kunden?

Cirkus Merano, Norges ledende sirkus i 4 tiår. Ledet av Knut Dahl. Cirkus Merano hadde sin første premiere i Fredrikstad i 1975, og frem til 2015 skapte de underholdende show for mange generasjoner. Med internasjonale aktører og flere eksotiske dyr dro de publikum til sine telt i lang tid.

Cirkus Merano – Webdesign
Cirkus Merano – Webdesign
Cirkus Merano – Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.