Support og System

Med et voksende firma kommer også nye behover, og vi har enda ikke møtt et behov vi ikke kan fylle

Scroll down

Aurskog Bygg & Renhold - Support og System

Enkelt og oversiktlig

No items found.

Beskrivelse

Aurskog Bygg & Renhold er et firma som stadig vokser. Deres kapasitet for å ta i mot henvendelser ble testet og de kontaktet oss for å se på løsninger. I dag har vi implementert et system gjennom deres nettside som gjør det enkelt for kunder å kunne starte kommunikasjon angående deres behov. Om det så er en fast avtale om vask eller vaktmestertjenester får nå firmaet enkel oversikt over kundens behov og kan ta samtalen videre organisk. Systemet legger enkelt opp informasjonen.

Med supportavtlen gjør det samarbeidet forutsigbart. Aurskog Bygg & Renhold kan til enhver tid kontakte oss om det oppstår feil eller om det er kommet nye behov vi kan hjelpe med. I tillegg sikrer det kontinuerlige oppdateringer til deres elektroniske tilstedeværelse.

Aurskog Bygg & Renhold - Support og System

Hvem er kunden?

Aurskog Bygg & Renhold har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. De har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon.Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet, og gir bedre produktivitet som resultat. Aurskog Bygg og Renhold sitt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov! Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, derfor satser firmaet på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Aurskog Bygg & Renhold - Support og System
Aurskog Bygg & Renhold - Support og System
Aurskog Bygg & Renhold - Support og System

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.