Grafisk

Profesjonalitet som grunnlinje har gjort samarbeidet om deres grafiske profil til en drøm

Scroll down

OTS Eiendom – Grafisk

Balansert vektleggelse

No items found.

Beskrivelse

OTS Eiendom er et profesjonelt firma. Dette er grunnlinjen for deres grafiske røde tråd. Med en begrenset fargepallett får vi vektlagt elementer på en grundigere måte. Mørke farger med en kontrasterende gulltone går igjen på hele nettsiden. Det gjør også logoen som er synnlig til enhver tid uten å være forstyrrende. Logoen representerer godt segmentet OTS arbeider i og gir selskapet en seriøsitet obvenfor sine kunder.

Fontene i bruk er komplimenterende som gir et helhetlig inntrykk, samtidig som det vektlegger tekstpartier på en fordelaktig måte. Ikonene brukt på nettsiden er også nøye valgt ut og behandlet på en slik måte at de passer godt med resten av den grafiske profilen.

OTS Eiendom – Grafisk

Hvem er kunden?

En profesjonell samarbeidspartner for leietakerne. OTS Eiendom AS eies av Blinken Holding AS og Motor Line AS. Konseptet er å utvikle store deler av Bjørkelangen Næringspark til et «cluster» for bilbasert varehandel (handelspark). Selskapet eier nå elleve bygg fordelt på åtte eiendommer i næringsparken med et totalt areal på over 14.500 kvm.

OTS Eiendom – Grafisk
OTS Eiendom – Grafisk
OTS Eiendom – Grafisk

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.