Grafisk

Med Elverhøy sin grafiske profil har vi vektlagt klarhet og en moderne touch. Å vie en profesjonalitet og tilgjengelighet i kombinasjon var viktig for kunden

Scroll down

Elverhøy Aluminium og Glass - Grafisk

En pålitelig aktør

No items found.

Nettside

Beskrivelse

Elverhøy er et firma som ble startet i 1936 og har siden da kun sett fremgang. I deres mange år med arbeid som dagslysspesialister har firmaet blitt en pålitelig partner for entreprenører, arkitekter og i privatsegmentet. Deres grafiske profil viser til nettopp dette, pålitelighet.

Med en enkel fremtoning er deres logo tidløs, og med tiden. Med en lett gjenkjennelig logo og deres navn i matchende font ved siden av gjør det slik at Elverhøy skiller seg fra konkurrentene. Deres profil består av rolige, blålige farger for å reflektere deres ro og profesjonalitet.

Elverhøy Aluminium og Glass - Grafisk

Hvem er kunden?

Elverhøy er en av landets ledende bedrifter innen glass og aluminium. Med solid fagkompetanse utarbeider de sammen med arkitekter, byggherrer og entreprenører kreative løsninger som gjør kundene deres synlige og tilgjengelige i sine markeder. På denne måten har Elverhøy blitt den foretrukne leverandøren i mange av landets fremste prosjekter både på nye bygg og rehabilitering av eksisterende.

Elverhøy Aluminium og Glass - Grafisk
Elverhøy Aluminium og Glass - Grafisk
Elverhøy Aluminium og Glass - Grafisk

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.