Webdesign

Aurskog Bygg & Renhold har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. De har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon.

Scroll down

Aurskog Bygg & Renhold – Webdesign

Rent uttrykk

No items found.

Beskrivelse

Med den gode utviklingen Aurskog Bygg & Renhold har hatt, har også behovet for oppgraderinger meldt seg. Vi har designet en ny nettside med utgangspunkt i en langsiktig løsning, slik at det er plass til både nåværende og fremtidige produkter og tjenester.

Nettsiden er lagt opp med en butikkfunksjon, og er enkel å navigere seg i. De ulike segmentene er tydelig adskilt slik at hvert enkelt produkt og område har fått mer oppmerksomhet.

Nettsiden gjenspeiler det rene - men lekne - uttrykket til Aurskog Bygg & Renhold, og er designet for å kunne vokse i takt med bedriften.

Informativ

Aurskog Bygg & Renhold – Webdesign

Hvem er kunden?

Aurskog Bygg & Renhold har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. De har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon.Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet, og gir bedre produktivitet som resultat. Aurskog Bygg og Renhold sitt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov! Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, derfor satser firmaet på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Aurskog Bygg & Renhold – Webdesign
Aurskog Bygg & Renhold – Webdesign
Aurskog Bygg & Renhold – Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.