Grafisk

Med produkter fra våtrom til gravstener er det essensielt å skape en følelse av trygghet i deres grafiske profil

Scroll down

Amundrød Stenindustri - Grafisk

Profesjonalitet og kredibilitet

No items found.

Nettside

Beskrivelse

Den grafiske profilen til Amundrød Stenindustri er en gjennomført pakke som formidler profesjonalitet og kredibilitet. Fargepaletten består av jordlige toner som komplementerer materialene de jobber med, mens hvitt brukes som kontrastfarge for å fremheve informasjon og logo. Logoen, som er skarp og tydelig, er en gjennomgående del av nettsiden, noe som skaper en helhetlig visuell identitet som både er gjenkjennelig og innbydende.

Vi har spesielt tatt hensyn til den respektfulle og verdige karakteren som arbeidet deres med gravsteiner krever. Dette er reflektert i den tilbakeholdne og nøkterne fargebruken, samt et design som er rolig og stilrent. Dette gir et inntrykk av respekt og ære, som er essensielt i denne delen av deres virksomhet.

Deres nettside balanserer salg, identitet og bilder som viser både produktene og firmaets verdier. Mens steinarbeidene deres presenteres med stolt profesjonalitet, gir den helhetlige designen et inntrykk av pålitelighet og empati.

Amundrød Stenindustri - Grafisk

Hvem er kunden?

Amundrød Stenindustri er en bedrift med en unik historie og nesten 90 års erfaring med bearbeiding og levering av naturstein. Gjennom et tett og godt samarbeid har vi utviklet en elegant og verdig nettside

Amundrød Stenindustri - Grafisk
Amundrød Stenindustri - Grafisk
Amundrød Stenindustri - Grafisk

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.