OTS Eiendom – Webdesign

OTS Eiendom eier flere av eiendommene i Bjørkelangen Næringspark. Vi har designet deres nettside med fokus på profesjonalitet, tilgjengelighet og informativt innhold.

Scroll down

OTS Eiendom – Webdesign

Et samlepunkt

No items found.

Beskrivelse

OTS Eiendom eier nå elleve bygg fordelt på åtte eiendommer med et totalt areal på over 14.500 kvm. Leietakere er Europris, Skeidar, Gausdal Landhandleri, Trento treningsstudio, Plantasjen, Power, Vianor, Bygdeservice og Mekonomen. OTS Eiendom skal være en profesjonell samarbeidspartner for leietakerne, og med dette som mål satte vi i gang med å designe en ny nettside.

Nettsiden er stilren og effektiv. Med god oversikt over firmaets verdier og deres leietaker har fremtidige kunder blitt gitt et helhetlig inntrykk av deres mulige samarbeidspartner. På siden har vi også fått integrert et system som viser deres fremtidige prosjekter også. Her er det mulig å gå rundt i en 3D modell av prosjektene og få et helhetlig inntrykk av de kommende tilskuddene til området.

Som med flere andre kunder har vi en løpende avtale med OTS hvor de jevnlig kontakter oss vedrørende arbeid de ønsker at vi skal gjøre for dem. Periodene vi ikke utfører arbeid, tar vi heller ikke betalt, og det trenger ikke å være vanskeligere enn det! Med våre løsninger for webutvikling har kunde også selv tilgang til å legge inn bilder, lenker og nyhetsartikler som de selv ønsker, og om noe virker forvirrende er vi bare en kort telefonsamtale unna.

Elegant design

OTS Eiendom – Webdesign

Hvem er kunden?

En profesjonell samarbeidspartner for leietakerne. OTS Eiendom AS eies av Blinken Holding AS og Motor Line AS. Konseptet er å utvikle store deler av Bjørkelangen Næringspark til et «cluster» for bilbasert varehandel (handelspark). Selskapet eier nå elleve bygg fordelt på åtte eiendommer i næringsparken med et totalt areal på over 14.500 kvm.

OTS Eiendom – Webdesign
OTS Eiendom – Webdesign
OTS Eiendom – Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.