Webdesign

Fémlone er en topp moderne medisinsk klinikk utstyrt med den aller nyeste teknologien innenfor estetiske behandlinger. De har fokus på å være best, og tilby det beste innenfor estetiske behandlinger til fornuftige priser.

Scroll down

Fémlone – Webdesign

Topp moderne

No items found.

Kunde

Nettside

Beskrivelse

Kunden kom til oss med et ønske om en ny side som hadde mulighet for enkel oppdatering av viktig informasjon. I tillegg var et rent, estetisk og merkevarebyggende design viktig. Kundens eksisterende nettside var til tider rotete og matchet ikke det moderne og estetiske uttrykket de står for.

Fémlone ville ha en nettside som var eksklusiv og stakk seg ut fra mengden. Lokalene er vakre, elegant, og med mye detaljer, noe vi ønsket å gjenspeile på nettsiden. Marmor- og buedetaljene som brukes på nettsiden er hentet fra lokalene, og originale fonter er brukt.

Vi utviklet et system som gjorde at kunde enkelt kunne legge inn oppdateringer selv, uten ekstra publiseringskostnader. En side som ikke kan oppdateres uten eksperthjelp blir mindre relevant for brukeren, og det er lett at besøkstallene synker. Derfor var det viktig for oss å kunne levere et system som gjorde at de ved hjelp av få klikk kunne holde gjestene oppdatert på de viktigste nyhetene. I tillegg til vesentlig designoppgradering restrukturerte vi hele nettsiden, slik at den viktigste informasjonen kom tydelig frem.

Estetisk

Fémlone – Webdesign

Hvem er kunden?

Fémlone – Webdesign
Fémlone – Webdesign
Fémlone – Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.