Webdesign og Innhold

I 2018 tok Amundrød kontakt med oss. Kundens ønske var å ha fokus på det personlige gjennomgående i deres profil. Med det i mente startet vi arbeidet med deres nettside.

Scroll down

Amundrød Steinindustri - Webdesign og Innhold

Klassisk og verdig

No items found.

Nettside

Beskrivelse

Amundrød Stenindustri er kjent for sin kvalitet og presisjon i sitt arbeid, og vår oppgave var å reflektere dette gjennom et digitalt uttrykk som både er tydelig og engasjerende. Vi har hatt gleden av å utvikle en nettside som virkelig viser frem virksomhetens stolthet og håndverk.

Skreddersydd nettside

Vi gikk i dybden for å forstå hvem Amundrød Stenindustri er, hva de står for, og hvordan de skiller seg ut i markedet. Resultatet er en skreddersydd nettside som tydelig kommuniserer deres kvaliteter og tjenester. Den er tilpasset både små og store skjermer, noe som sikrer en god brukeropplevelse uansett hvor kundene finner dem.

Effektivt og brukervennlig design

Vårt fokus var på å gjøre informasjon lett tilgjengelig og å skape en visuell identitet som umiddelbart gjenkjennes. Med et moderne design og brukervennlige løsninger, har vi sørget for at Amundrød Stenindustri kan presentere sitt arbeid på best mulig måte.

Engasjerende innhold

Innholdet på nettsiden er nøye gjennomtenkt og designet for å engasjere besøkende. Dette inkluderer alt fra beskrivende tekster om deres tjenester til inspirerende bilder av deres prosjekter. Målet er å gi en helhetlig opplevelse som besøkende husker og som styrker Amundrød Stenindustris merkevare.

Langsiktig samarbeid

Vi tror på langvarige samarbeid og følger opp kundene våre også etter lansering. For Amundrød Stenindustri betyr dette at vi kontinuerlig jobber med å forbedre nettsiden, sørge for at den er oppdatert og at den fortsetter å levere verdi.

Når jungeltelegrafen ikke er nok

Amundrød Steinindustri - Webdesign og Innhold

Hvem er kunden?

Amundrød Stenindustri er en bedrift med en unik historie og nesten 90 års erfaring med bearbeiding og levering av naturstein. Gjennom et tett og godt samarbeid har vi utviklet en elegant og verdig nettside

Amundrød Steinindustri - Webdesign og Innhold
Amundrød Steinindustri - Webdesign og Innhold
Amundrød Steinindustri - Webdesign og Innhold

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.