Visivogruppen

WEBDESIGN

Nettside/butikk

Nettside, design og funksjonalitet må gå hånd i hånd. Potensielle kunder må finne nettsiden din og se verdien i å benytte deg.

Webdesign

Din beste

ansatt!

Vi liker å tulle med at en nettside/nettbutikk er den beste ansatte noen kan ha! Din nettside jobber 24 timer i døgnet - 365 dager i året med å fremme ditt budskap og dine produkter til hele verden. Uansett om nettsidens jobb er å gi god informasjon, skape engasjement eller selge et produkt - kan en godt designet side fort bli din fremste selger og din beste ansatt!

Nettside
Nettside, design og funksjonalitet må gå hånd i hånd. Potensielle kunder må finne nettsiden din og se verdien i å benytte deg.
Nettbutikk
Det finnes få ansatte som kan jobe 24 timer i døgnet – 365 dager i året. Dette kan nettbutikken din! En nettbutikk skal alltid være din bedrift's ypperste selger!
Mobil
Location er en av de viktigste konkurranse fortrinnene din bedrift kan ha, men location er i dag så mye mer enn en god plassering i "gågata". Med dagens teknologi kan du være tilgjengelig for kundene hvor som helst! På kafe, på vei til jobben på hytta, alltid tilgjengelig på mobilen kunde alltid har med seg i lommen.
App
Forenkle både din og din kundes hverdag med en vellutviklet app. Appen kan være alt fra en fantastisk måte å kommunisere med dine kunder på til en smart måte å effektivisere din egen drift. Husk at nesten alle har en smarttelefon i dag! 
Webdesign

Hvor lett kan det gjøres?

Webdesign

Vi prater sammen for å finne den beste løsningen for deg! Her blir du introdusert for ditt team hos Visivo, og vi får muligheten til å bli kjent med deg som kunde og dine visjoner for det ferdige produktet.

Vi produserer et førsteutkast basert på dine ønsker. For at produksjonen skal være så rask og kostnadseffektiv som mulig er det viktig at all relevant informasjon er blitt overlevert før produksjonen settes i gang.

Vi går gjennom løsningen sammen og prater oss gjennom ideer og eventuelle endringer. På denne måten får du muligheten til å påvirke design prosessen underveis.

Etter gjennomgangsmøtet setter vi i gang produksjonsteamet igjen for å gjøre de avtalte endringene. Her vil også resten av siden ferdigstilles basert på de avtalte rammene.

Gratulerer – din nye løsning er lansert!

Relaterte referanser
Se alle referanser
Les mer

Våre tjenester