Nettside

background

Performance Marketing

Hva betyr det å ha en god nettside?

Som webdesignere har vi sett det meste når det kommer til design av nettsider. En god nettside kan i løpet av bare et par sekunder fortelle dine besøkende hvem du er, hva du gjør og ikke minst om du har løsningen de er på utkikk etter. Har du derimot en dårlig nettside, ser vi ofte at kundene velger en annen bedrift - uavhengig av kvaliteten på produktet ditt.

Vis hvem du er!

Vis dine kunder at du er stolt av deg selv og det du driver med. En profesjonell nettside er din beste referanse, og viser at du tar arbeidet ditt seriøst.

Det er en god investering

Vis den samme kvaliteten i arbeidet på nettsiden din som i alt annet du gjør. Sett noen gode målsetninger og ta deg tid til å skrive godt innhold.

Skaper verdi

Hovedmålet når man setter opp en ny nettside eller gjør et redesign, er å øke inntektene i selskapet. Vi forstår det, og har ekspertisen til å hjelpe deg!

Analyse & Strategi

En god nettside starter med research. Vårt team (prosjektleder, skribent, designer og utvikler) vil undersøke og lage en plan basert på ditt publikum, konkurranse og mål.

Innholdsskriving

Å hjelpe besøkende å forstå fordelene ved å jobbe med eller kjøpe fra deg er nøkkelen til suksess. Når en strategi er på plass, skriver teamet vårt innhold som er klart, kortfattet og overbevisende.

Design & Utvikling

Design handler om mye mer enn bare å lage noe som er fint å se på. Vi vil bruke vår kunnskap i fargelære, typografi og bildevalg for å lede deres besøkendes oppmerksomhet dit vi vil ha den.

Lansering

Når vi har kvalitetssikring og testet nettsiden deres, er den klar til å deles på nettet. Vår støtte stopper ikke når nettsiden er live. Vi er her for å svare på spørsmål, og foreta opplæring ved behov.

Våre prosjekter

Se vårt arbeid her

Kontakt oss

Har du lyst til å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

4000 90 44