OM OSS

Ungt mot og faglig

tyngde!

Vårt team består av like mange selgere og menneskekjennere, som utviklere og analytikere. Vår smeltedigel av et team er vår fremste styrke! Sammen tør vi å tenke nytt, samtidig som vi har kunnskapen til å lykkes med det.

Sigurd Søbye
Webutvikler, Daglig leder

Vi vil være en trygg aktør for kundene. Hos oss trenger du ikke lure på hva du betaler for!

Dream Team

Typograf/grafisk designer, leveranseansvarlig grafisk
Beate Hansson

– Vi skal alltid være oppdaterte på det nyeste i bransjen, samtidig som vi skal bære den tryggheten og kunnskapen som bare lang erfaring kan gi.

Beate er det perfekte eksempelet på Visivo sin faglige tyngde!  Lidenskapelig opptatt av design – både digitalt og trykt. Hun har svennebrev som typograf, og har jobbet i bransjen i en årrekke. Design bidrar til å gjøre budskapet ditt tiltalende, tydelig, gjenkjennelig og tilgjengelig. Grafisk design og webutvikling er strategisk viktige verktøy for å formidle identitet og bygge merkevare. Dette jobber hun med hver dag, og hun elsker å løse kundenes problemer og utfordringer.

– Jeg brenner for god kundeservice, det er faste og fornøyde kunder som holder oss i live!

Jan representerer vårt unge mot og har siden starten av sin karriere brent for god kundeservice. Han er spesialisert innen microsoft, mail/domene-administrasjon, kartlegging av behov og nyskaping.

Kundekommunikasjon, Mailansvarlig
Jan Andre Hegstad
Serverteknikker, Backend-utvikler
JaN tERJE kROGNES

– Jeg brenner for smarte løsninger som bidrar til vekst for våre kunder! 

Jan Terje er en av våre mange "Jan'er" og har allerede fra barnsalder av vist en interesse og iver etter å tilegne seg kunnskap innen den digitale verden. Tross sin unge alder har han vært med på flere store prosjekter hvor hans problemløsende evner har kommet til syne. Jan Terje er utdannet innen digital markedsføring og spesialiserer seg innen server, digital markedsføring og backend.

– Det tverrfaglige samarbeidet i Visivo gir resultater, og det faglige engasjementet er stort!

Som en av Visivo sine viktigste nøkkelpersoner har Sara siden oppstarten bidratt med retningsvalg og forretningsutvikling. Sara har master innen entreprenørskap og innovasjon og har allerede blitt en prisbelønnet leder og foregangskvinne innen sitt fagfelt.

Styremedlem, Innovatør
Sara Linnea Lier

Visivogruppen ble i 2020 et internasjonalt selskap med avdelinger både i Norge og Canada. Anson Chan er vår mann over dammen. Han drev tidligere Zoomgrid hosting før selskapet ble slått sammen med Visivo sin nye avdeling i Toronto.

Anson spesialiserer seg innen digital markedsføring og serverdrift/hosting.

Hostingspesialist, Daglig leder (Canada)
Anson Chan
Les mer

Om oss