Visivogruppen

Støttetjenester

La oss hjelpe

Ikke bruk masse tid på å rote med noe du ikke skjønner, ring oss istedet!

Støttetjenester

Vi er her
for å

Hjelpe!

Det er ikke lett å orientere seg i jungelen av digitale løsninger! De fleste av oss synes det er vanskelig nok å sette opp ruteren hjemme eller å få TV-en til å spille lyd. Vi har innsett at flere av våre kunder ønsker hjelp innen IT. Vi har derfor lansert støttetjenester som en egen tjeneste. Ikke bruk masse tid på ting du ikke forstår, ring oss istedet!

Timebank
Her betaler du for en timebank på forskudd. Dette gir deg muligheten til å kontakte oss fortløpende med raske endringer eller andre ting du trenger hjelp med. På denne måten sparer du deg for papirarbeid og småfakturaer hver gang du trenger enkle ting fikset. Når det inkluderte timeantallet er brukt opp tar vi kontakt for å avtale en eventuell oppgradering.
Supportavtale
Betal en fast sum hver måned og få hjelp deretter. Du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned, og ønsker du å endre beløp er det opp til deg. Budsjettet du legger i forvaltningsavtalen vil alltid investeres der skoen trykker mest. Vi har også time-rollover, så dersom du ikke har brukt opp timene dine i januar vil disse flyttes over til neste måned.
Relaterte referanser
Se alle referanser
No items found.
Les mer

Våre tjenester