Webdesign

Med et ønske om oversikt og enkel brukervennlighet for all ting båt er det enkelt å velge Visivo

Scroll down

Bergerkrysset Fritid - Webdesign

Webdesign gjort enkelt

No items found.

Beskrivelse

Bergerkrysset Fritid er en båtforhandler fra Mysen som har holdt på siden 1957. Med deres erfaring og renome kom de til oss med ønsket om en nettside som reflekterer deres verdier og gir en god oversikt i deres mange produkter. Designet er gjort i en minimalistisk stil hvor brukervennlighet og interaksjon virkelig har fått skinne. Kategoriseringen av deres produkter er tydelig og enkel å navigere.

Det er integrert Finn og nettbutikk direkte inn i siden, samtidig som alternativene for å kontakte bedriften er meget synlig uansett hvilken side du er på. Det har vært en fornøyelse å arbeide med Bergerkrysset Fritid, og vi ser frem til videre samarbeid!

Bergerkrysset Fritid - Webdesign

Hvem er kunden?

Bergerkrysset Fritid har mer enn 60 års erfaring som båtforhandler, vi kan tilby trygge kjøp og gode råd. I tillegg til salg av nye og brukte båter, er våre tjenester blant annet verksted og reparasjoner, vinterlagring og opplag, glassfiberskader.

Bergerkrysset Fritid - Webdesign
Bergerkrysset Fritid - Webdesign
Bergerkrysset Fritid - Webdesign

Alle bilder

Book prat

Liker du det du ser? Send oss en melding så tar vi et møte på hva vi kan gjøre for deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig,

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.