Webdesign

Ny nettside

Oversiktlig

Romerike Golfklubb tilbyr en lettgått 18 hulls bane med korte avstander fra hull til hull. Banen er en rimelig flat, naturskjønn, landlig og flott bane med gode greener i god harmoni med natur, fauna og miljø. En bane i stadig utvikling. Banen ligger ikke mer enn 45 minutter fra «down town» Oslo, 25 minutter nord/øst for Lillestrøm.

romerikegk.no

Ny nettside
Kundens behov
Kunden kom til oss med et ønske om en ny side som hadde mulighet for enkel oppdatering av daglig banestatus og annen viktig informasjon. I tillegg var et solid bloggsystem med enkel redigering viktig, samt GolfBox-integrasjon. Kundens eksisterende nettside hadde mange faner i menyen, og kunne for noen oppleves som vanskelig å orientere seg på.
Vår løsning
Vi utviklet et system som gjorde at kunde enkelt kunne legge inn daglige oppdateringer selv, uten ekstra publiseringskostnader. En side som ikke kan oppdateres uteneksperthjelp blir mindre relevant for brukeren, og det er lett at besøkstallene synker. Derfor var det viktig for oss å gi kunde et system som gjorde at de ved hjelp av få klikk kunne holde gjestene oppdatert på de viktigste nyhetene. Dette gjenspeiles både i infoblokk, og brukervennlig bloggintegrasjon. I tillegg til vesentlig designoppgradering restrukturerte vi hele nettsiden, slik at den viktigste informasjonen kom tydelig frem. Vil du ta nybegynnerkurs eller slå noen baller på driving rangen? Da vet du hvor du skal!
Les mer

Om oss