Webdesign, CMS

Ny nettside

Estetisk

Femlone tilbyr det siste og beste innenfor medisinske og estetiske behandlinger. Deres lokaler ligger sentralt i Bogstadveien. Femlone er spesielt opptatt av kundeservice, fra det øyeblikket du kommer inn på klinikken til du går ut, skal du føle deg i sentrum og bli tatt godt vare på.

femlone.com

Ny nettside
Kundens behov
Kunden kom til oss med et ønske om en ny side som hadde mulighet for enkel oppdatering av viktig informasjon. I tillegg var et rent, estetisk og merkevarebyggende design viktig. Kundens eksisterende nettside var til tider rotete og matchet ikke det moderne og estetiske uttrykket de står for.
Vår løsning
Vi utviklet et system som gjorde at kunde enkelt kunne legge inn oppdateringer selv, uten ekstra publiseringskostnader. En side som ikke kan oppdateres uten eksperthjelp blir mindre relevant for brukeren, og det er lett at besøkstallene synker. Derfor var det viktig for oss å gi kunde et system som gjorde at de ved hjelp av få klikk kunne holde gjestene oppdatert på de viktigste nyhetene. I tillegg til vesentlig designoppgradering restrukturerte vi hele nettsiden, slik at den viktigste informasjonen kom tydelig frem.
Les mer

Om oss