Webdesign og butikk

Ny nettbutikk

Retro

Platesjappa er din lokale leverandør av Vinyl, CD, Film, instrumenter m.m. De har butikker i Solheimsgata 4 på Lillestrøm og på Jessheim Storsenter. På Lillestrøm har Platesjappa også gitarverksted. Vi i Visivo er stolte av å jobbe med ildsjelene i Platesjappa som hver dag gjør en enorm innsats for å holde den tradisjonelle musikktradisjonen i live!

platesjappa.no

Ny nettbutikk
Kundens behov
Kunden kom til oss med et ønske om en ny nettbutikk som kunne kommunisere og oppdatere seg fortløpende mot deres kassesystem. Grunnet begrensede muligheter for bemanning og en produktportefølje som ikke kan etterbestilles, var det avgjørende for kunde at varer som ble solgt i butikk umiddelbart og uten unødvendig arbeid ble utilgjengelig i nettbutikken. Et enkelt og brukervenlig system for ordrebehandling og produktinnleggelse ble også en avgjørende faktor da den tekniske kompetansen hos de ansatte var svært varierende.
Vår løsning
I samarbeid med kunde og kassesystem leverandøren "Duel" utviklet vi et system som automatiserte informasjonsflyten mellom kassesystemet og nettbutikken. Ved å bruke nettbutikken som "hovedsystem", med en integrasjon for overføring av produktdata til kassesystemet, sørget vi for at ingen produkter kan selges dobbelt. Integrasjonen er full automatisert og oppdaterer seg uten at de butikkansatte trenger å ofre det en tanke. Samarbeidet med Platesjappa fortsetter selv den dag i dag hvor vi stiller som en partner både på markedsføring, men også som rådgivere innen IT og drift. Herunder mobilabonnement, hardware, sikkerhet, internett m.m.
Les mer

Om oss