Webdesign, Butikk og System

Ny nettbutikk

Distribusjon

Pandhy’s Norge AS er hovedleverandør og distributør av hudpleieprodukter og behandlinger fra Pandhy’s Safe Cosmetics til hudpleie- og spasalonger. Hajni Pintyi er deres internasjonale hovedinstruktør og kursholder i sugaring. Sukkerpasta fra Pandhy’s kan kun bestilles og brukes av profesjonelle utøvere med gyldig kursbevis. Ønsker du eller din salong å bli Pandhy’s-utøver og delta på kurs? Klikk på lenken under!

pandhys.no

Ny nettbutikk
Kundens behov
Kunden kom til oss med et ønske om en ny side hvor de kunne selge forskjellige varer til forskjellige type kunder i den samme butikken. Dette da flere av produktene kunde ønsket å selge krevde sertfisering. Kunde ønsket også en designoppfriskning av siden slik at den skulle stå i stil med deres nye profil.
Vår løsning
Vi utviklet et system som gjorde at kunde enkelt kunne legge inn og oppdatere tilatelsene til hver enkelt bruker avhengig av om sertfiseringskurs var gjennomført eller ikke. Basert på denne kategoriseringen skjuler systemet både kjøpsmulighet og i flere tilfeller prisene for brukere som ikke er kvalifisert til å kjøpe produktet. I tillegg til vesentlig designoppgradering og implementering av et sofistikert butikksystem restrukturerte vi hele nettsiden, slik at den viktigste informasjonen kom tydelig frem.
Les mer

Om oss