Visivogruppen

Markedsføring

Engasjer

FORTELL VERDEN HVEM DU ER!

Engasjer og imponer

Fortell din

Historie!

På samme måte som at en edderkopper avhengig av å fange insekterfor å overleve, er det ingen bedrifter som overlever uten salg. Vi har lang erfaring med digital markedsføring og gleder oss til å spinne en ny markedsstrategi tilpasset dine behov!

Øk dine resultater
Uansett hvor gode selgere du har gjør de ingen nytte dersom du plasserer dem midt på vidda. Slik er det med nettsiden din også - den har ingen funksjon dersom ingen finner den! La oss sammen skape en strategi som genererer resultater!
Spar tid og tjen penger!
I 2019 gjorde Google i overkant av 3200 endringer i sine algoritmer, når markedskanalene på nett har såpass mange humørsvingninger er det nesten umulig å holde tritt! Heldigvis finnes det løsninger hvor du slipper å stresse med det! La heller oss gjøre jobben for deg, slik at du kan fokusere på det du er god på!
Markedsføring

Hvor lett kan det gjøres?

Markedsføring

Fjellvettregel nr. 1 sier at du må planlegge turen godt – slik er det også med markedsføring! Vi skreddersyr en strategi basert på ditt image og dine verdier. Ved hjelp av god planlegging og kvalifiserte beslutninger sørger vi for at ditt budskap formidles på best mulig måte!

Vårt leveranse-team har lang erfaring med produksjon av de fleste typer annonnser. Vi kan hjelpe deg med alt fra informasjonsvideoer og korte reklamefilmer til brosjyrer og diverse-bannere. Alle annonnser skreddersys basert på den planlagte strategien og din visuelle profil.

I dag har vi den fantastiske muligheten til å vite hvem vi markedsfører til og å få data på hvordan annonnsene fungerer fortløpende. Dermed er det enda enklere å få utbytte av hver eneste krone vi investerer i markedsføringen. For å si det enkelt er det sjeldent noe poeng å markedsføre løpesko til Oddvar på 98 ei heller rullator til Nina på 15!

Vi vil tørre å påstå at den viktigste delen av en god kampanje er den såkalte "etteranalysen". Her går vi gjennom dataene på hvordan annonnsen har gjort det og gir deg et innblikk i hvilke trender vi ser. På denne måten kan vi treffe bedre, skape flere resultater og forbedre dine kampanjer gang etter gang!

Relaterte referanser
Se alle referanser
Les mer

Våre tjenester