Visivogruppen

Innhold

Tekst, foto & video

LA OSS TROLLBINDE DITT PUBLIKUM med engasjerende tekst, bilder, video og annet innhold.

INNHOLDSPRODUKSJON

KUNSTEN Å

Engasjere!

Godt innhold er en avgjørende faktor for alle typer produkter og løsninger. Dette gjelder uavhengig av om du ønsker å selge et produkt eller forklare en løsning. Vi i Visivo kan hjelpe deg med alt fra tekstskriving til film og foto. La oss sammen sørge for at din historie blir formidlet på en engasjerende og lettfattelig måte!

Foto
Ibsen var en stor mann, men vi er dypt uening i hans utsagn: «den stærkeste mand i verden, det er han, som står mest alene». Med et enormt partnernettverk med svært sprikende kompetanse kan vi levere så og si alt innen foto. Trenger du produktbilder, naturfoto, infografikk, animasjoner, stockfoto osv... – da er vi her for deg!
Video
Hvis et bilde sier mer enn tusen ord, vil vi samtidig argumentere for at en video sier mer enn tusen bilder! Gjennom det samme partnernettverket som vi omtaler over kan vi levere det meste innen video. Vi har deltatt i prosjekter som omfatter alt fra kortere annonnsefilmer til større droneprosjekter over store norske byer.
Tekst
Godt skrevet tekstinnhold er ofte selve fundamentet i en ferdig løsning. Dette gjelder uavhengig av om du trenger en fengende tekst for å selge produktet ditt eller en beskrivende forklaring av en løsning. Vi i Visivo kan hjelpe deg med alt fra blogginnlegg og annonnser til bøker og magasiner.
INNHOLDSPRODUKSJON

Hvor lett kan det gjøres?

Innhold

Vi prater sammen for å finne den beste løsningen for deg! Her blir du introdusert for ditt team hos Visivo, mens vi får muligheten til å bli kjent med deg som kunde og dine visjoner for det ferdige produktet.

Vi produserer innholdet basert på dine ønsker. For at produksjonen skal være så rask og kostnadseffektiv som mulig er det viktig at all relevant informasjon er blir gitt før produksjonen settes i gang.

Vi går gjennom det ferdige innholdet sammen og prater oss gjennom ideer og eventuelle endringer. På denne måten får du muligheten til å påvirke prosessen underveis.

Etter gjennomgangsmøtet setter vi i gang produksjonsteamet igjen for å gjøre de avtalte endringene.

Gratulerer – prosjektet er ferdig!

Relaterte referanser
Se alle referanser
Les mer

Våre tjenester