Visivogruppen

Grafisk

Rød tråd

La oss sammen skape din merkevare! 

HVORDAN ØNSKER DU Å FREMSTÅ?

Grafisk

Design

Gjennom mange år med varierte oppgaver innen grafisk utvikling og produksjon, har vi utviklet en portefølje av kostnadseffektive løsninger med høy produksjonseffektivitet og kvalitet innen trykte og digitale medier. Vi hjelper deg med å skape gode løsninger innen områder som logoutvikling og grafisk profil, bøker, magasiner og tidsskrifter, årsrapporter, praktbøker, håndbøker, brosjyrer, annonser, messemateriell, m.m.

Grafisk profil
En grafisk profil handler om helhetstenkning. Vi hjelper deg med å få en rød tråd igjennom alt fra logo til hjemmesider. Verdier og visjon skal komme til syne gjennom din visuelle identiteten. Noe så enkelt som en font kan gjøre en verden av forskjell, bare det å se fonten til Coca Cola er nok til at man blir tørst!
Bok/Magasin
Bokdesign skal bidra til å understreke bokens innhold, både inni og utenpå. God typografi og et innbydende design gjør akkurat din bok spesiell. Med utgangspunkt i målgruppen og innholdet utarbeider vi et tiltalende design som er lett å navigere i, fristende å lese – og som understreker teksten.
Promomateriell
Vårt leveranse-team har lang erfaring med produksjon av de fleste typer annonnser. Vi kan hjelpe deg med alt fra informasjonsvideoer og reklamefilmer til brosjyrer og bannere. Alle annonnser skreddersys etter din planlagte markedsføringsstrategi og visuelle profil.
Logo
Din logo er det viktigste kjennetegnet du har! Vi hjelper deg med å skape en gjennkjennelig og samtidig beskrivende logo!
Grafisk design

Hvor lett kan det gjøres?

Grafisk

Vi prater sammen for å finne den beste løsningen for deg! Her blir du introdusert for ditt team hos Visivo, og vi får muligheten til å bli kjent med deg som kunde og dine visjoner for det ferdige produktet.

Vi produserer et førsteutkast basert på dine ønsker. For at produksjonen skal være så rask og kostnadseffektiv som mulig er det viktig at all relevant informasjon er blitt overlevert før produksjonen settes i gang.

Vi går gjennom løsningen sammen og prater oss gjennom ideer og eventuelle endringer. På denne måten får du muligheten til å påvirke designoprosessen underveis.

Etter gjennomgangsmøtet setter vi i gang produksjonsteamet igjen for å gjøre de avtalte endringene. Her vil også resten av løsningen ferdigstilles basert på de avtalte rammene.

Gratulerer – ditt nye design er ferdig!

Relaterte referanser
Se alle referanser
Les mer

Våre tjenester